Asiakkaana

 

 

Mitä kannattaa verhoiluttaa?


Laadukkaat kalusteet kannattaa verhoiluttaa aina. Mikäli pidät vanhoista kalusteistasi, mutta kankaat ja pehmusteet ovat päässeet kulumaan, harkitse verhoiluttamista ennen kuin ostat uutta. Uudelleen verhoiluttaminen on myös ekologinen valinta.

Jos tuolisi tai sohvasi runko on valmistettu massiivipuusta tai hyvästä vanerista, edellytykset verhoiluttamiselle ovat hyvät, mutta melkein kaikkea voi kuitenkin korjata.
 
Kun otat verhoilijaan yhteyttä puhelimitse, varaudu kuvailemaan verhoiltava kohde mahdollisimman tarkkaan. On kuitenkin todennäköistä, että hinta-arviota työstä on vaikeaa antaa näkemättä sitä. Parasta olisi, jos pääsisit näyttämään verhoiltavaa kohdetta tai että verhoilija tulisi luoksesi arvioimaan työn. Kaikki verhoilijat eivät kuitenkaan tee kotikäyntejä. Jollet pääse näyttämään työtä, kannattaa verhoilijalle toimittaa siitä valokuva.

Vieraillessasi verhoilijan kotisivuilla saat käsityksen siitä millaisiin töihin kyseinen verhoilija on erikoistunut.

Monet verhoomot pystyvät tarjoamaan sinulle kokonaisvaltaisen palvelun sisältäen kankaan myynnin, puuosien korjaukset, pintakäsittelyt ja huonekalujen kuljetukset.
Verhoilijoilla on laajat kangasmallistot, joista voi valita verhoilijan opastuksella oikean tyyppisen kankaan eri kohteisiin.

Verhoilijan kanssa voit sopia huonekalulle tehtävistä mahdollisista muutostöistä.
Tuodessasi kalusteet verhoilijalle saat ne mittatilaustyönä.